info@måløvmuskelmassage.dk   |   31121264
Følg os :-

Laserterapi

Hvad er laserterapi

Med laserbehandlingen overføres energien fra laserlyset til kroppens celler, hvor det kan benyttes som brændstof og giver muskelcellen energi til at arbejde. Cellerne får derved energi til at udføre alle de opgaver, som de er programmeret til, heriblandt kroppens naturlige helingsproces. Vores krop kan hele sig selv i nærmest alle henseender, hvis vi blot giver den de rette betingelser herfor. 

Hvorfor bruge laserterapi

Laserterapi accelererer den naturlige helings proces og reducerer derved helingstiden – typisk fra uger til dage, med op til 75 %

Hvor kan laserterapi anvendes:

Akutte skader:

Forstuvning, brækkede knogler, fibersprængning og vabler.

Overbelastningsaksder:

Senebetændelse, lændesmerter, hælspore, tennisalbue, frossen skulder og golfarm

Kroniske tilstande:

Ledde- og slidgigt samt piskesmæld

Overfladeproblemer.

Eksem, forkølelsessår, alm. sår og vorter.

Fedtknuder, seneknuder, brandsår, bihulebetændelse, arvæv.

Laser NORMALISERER

Ved ensartet gentagne bevægelser overbelastes vævet og der opstår en reaktion i form af en inflammation. Dette gælder f. eks. tennisalbue, golfalbue og musearm. Laserterapi dæmper og normaliserer den overreaktion, som inflammationen er udtryk for

Laser LINDRER

Laserterapi stimulerer dannelsen af endorfiner, som virker naturligt smertestillende. Desuden dæmpes vævets reaktion ved autoimmune reaktioner. Ved f.eks. mindre brandsår forsvinder smerten næsten øjeblikkeligt.

Laser STYRKER

Det naturlige immunforsvar styrkes og medvirker dermed til at bekæmpe betændelsestilstande særdeles effektivt. Derfor heler ellers uhelbredelige skinnebenssår på få uger. Virusangreb såsom herpes simplex (forkølelsessår) bekæmpes lige så effektivt, få behandling når det prikker og stikker i huden (tit dagen før). Behandlingen er ofte så effektivt, at udbruddet aldrig kommer igen.

Laser STIMULERER

Laserterapi stimulerer dannelsen af kollegent væv. Derfor heler f.eks. operationssår op langt hurtigere og med mindre, næsten usynlig ardannelse

Hvor tit skal man behandles

Det er helt individuelt og afhænger af problemets karakter, om det er en akut opstået skade eller en langvarig overbelastningsskade. Antallet af behandlinger er naturligvis individuelt, men grundbehandlingen består som udgangspunkt af 4-6 behandlinger over 2-3 uger.

En laserbehandling tager typisk 5-15 min. og kombineres her i klinikken med dybdegående massage. Der er ingen bivirkninger. Der kan højst være tale om behandlingsreaktioner i form af en forøget irritation eller murren i det behandlede område. Dette er ganske normalt og aftager i løbet af 12-24 timer.

For at opnå den bedste effekt, er det vigtigt at behandlingerne i begyndelsen gives kontinuerligt. Jeg anbefaler minimum 4 behandlinger inden for 8 dage. 

Laserterapi er ikke en alternativ behandling og den terapeutiske effekt er veldokumenteret. Der foreligger i dag forskning, der klart dokumentere, at laserterapi er særdeles effektivt til at stimulerer cellerne i sener, muskler, bindevæv og led. På denne måde stimuleres kroppens immunforsvar, blodcirkulation og naturlige helings processer.

80% af alle behandlinger kan afhjælpes, og der vil mærkes forbedring efter 1-3 behandling.

Gør det ondt

Selve laserbehandlingen er smertefri og ufarlig og kan i nogle tilfælde opleves som en svag prikken eller snurren, og det betyder blot, at der er gang i helingen.