info@måløvmuskelmassage.dk   |   31121264
Følg os :-
Velvære massage
  • Hvis du trænger til at forkæle dig selv eller en du holder af, kan det være en rigtig god ide at bestille tid til velværemassage. Du slipper af med unødvendige spændinger, du bliver mere afslappet og da massagen virker afstressende, giver det dig fornyet energi i hverdagen.
Terapeutisk massage
  • Hvis du døjer med en bestemt problemstilling fx. spændingshovedpine, nakkesmerter eller ondt i ryggen kan en terapeutisk massage være med til at mindske og fjerne smerterne. Behandling af myoser, infiltrationer og triggerpunkter sikrer en mere velfungerende muskulatur og den naturlige helingsproces accelererer.
Børn og unge
  • Massage til Børn og unge. Selvom børn og unge har en frisk, stærk krop, bliver de også ramt af ømhed, spændinger og stive muskler af og til. Uanset om dit barn dyrker sport på højt niveau eller bare har været i gang i skolegården, er ømme muskler helt normalt – men det er ikke behageligt. En massagebehandling kan lindre ømheden og hjælpe barnet med hurtigere at føle sig tilpas og klar til mere aktiv leg. Unge der har siddet for meget ved computeren, og har fået ondt i nakken, kan også trænge til at blive løsnet op, så smerterne kan forsvinde.
Gravid massage
  • Massage lindrer den generelle ubehag, der kan opstå under en graviditet. Der kan være tale om rygsmerter, nakkeproblemer, ben kramper, hovedpine samt hævelser. Derudover reducerer gravidmassage også stress på led og sener, forbedrer blod- og lymfeomløbet og hjælper dig med at slappe af, hvilket kan give bedre nattesøvn.
Kropsbehandling
  • En kombination af dynamisk pulsering, statiske tryk, fysiurgisk massage, zoneterapi, cupping, laser og nervereflexologi. alt efter, hvad jeg finder i din krop af blokeringer.
Kombi massage
  • Her modtager du begge behandlinger, først en halv times terapeutisk, og derefter 3 kvarter velvære massage af resten af kroppen.
Laser Terapi
Cupping