info@måløvmuskelmassage.dk   |   31121264
Følg os :-

Sportsmassage til børn og unge – til en særligt god pris

Uanset om dit barn dyrker idræt på højt niveau eller bare har fart på i skolegården, kan en sportsmassage være med til at løsne kroppen op og lindre ømme muskler.

Det betyder meget for mig at kunne støtte børn og unge i at være aktive og følge deres passion, og det er vigtigt for mig, at alle har mulighed for at få den behandling, de har brug for. Derfor har jeg en særligt lav pris på massagebehandlinger til børn og unge.

Sport – eller bare et aktivt barn?

Selvom børn og unge har en frisk, stærk krop, bliver de også ramt af ømhed, spændinger og stive muskler af og til.
Uanset om dit barn dyrker sport på højt niveau eller bare har været i gang i skolegården, er ømme muskler helt normalt – men det er ikke behageligt.
En massagebehandling kan lindre ømheden og hjælpe barnet med hurtigere at føle sig tilpas og klar til mere aktiv leg.

Dyrker dit barn konkurrencesport?

Aktive børn, der bruger mange timer om ugen på deres sport, har tit ømme muskler efter hård træning eller en weekend med kamp eller stævne. Nervøsitet op til særligt vigtige kampe og stævner kan også sætte sig som spændinger i kroppen, der er svære at slippe af med.

Hvis du kan mærke, at dit barn har brug for lidt ekstra for at få kroppen helt klar til en særligt vigtig weekend, eller du mærker, at dit barn er nervøst, kan en sportsmassage hjælpe med at få kroppen og musklerne til at slappe af, så dit barn har bedst mulige vilkår for at opnå det resultat, som han eller hun har sat sig for.

Har dit barn været til stævne, kamp eller på træningslejr, kan en sportsmassage også være en god idé for at give barnet lidt ekstra velvære og samtidig hjælpe kroppen til hurtigere at være klar til den daglige træning igen.