info@måløvmuskelmassage.dk   |   31121264
Følg os :-

Brug din sundhedsforsikring hos Måløv Muskel Massage

Har du en sundhedsforsikring eller en sundhedsordning, privat eller på arbejdspladsen, som dækker fysiurgisk massage behandling kan du i de fleste tilfælde, benytte klinikken til behandlingerne. Det er din aftale med forsikringsselskabet, der afgør om du er dækket, hvor mange behandlinger du får dækket, og om det er med helt eller delvist tilskud.

Inden du bestiller tid til behandling via din forsikring, er det vigtigt, at du kontakter dit forsikringsselskab eller pensionsselskab for at få godkendt behandlingen, og evt. få nærmere information om dækning, tilskud og afregning mm.

 

Hvad er en RAB-Behandler

En RAB-behandler (Registreret Alternativ Behandler) er en offentligt anerkendt standard og en beskyttet titel, der kan tildeles alternative behandlere, der yder sundhedsmæssig virksomhed uden for det offentlige sundhedsvæsen. RAB-certifikatet er udelukkende forbeholdt de behandlere, der efterlever samtlige af de gældende regler for RAB-loven, som er fastsat i samarbejde mellem Styrelsen for patientsikkerhed og behandlernes brancheorganisationer.

 

RAB registreret hos Dansk behandler forbund

Jeg er RAB registreret hos Dansk behandlerforbund, og lever op til alle de uddannelseskrav som forsikringsselskaber og pensionsselskaber stiller til massører. i forbindelse med behandling via sundhedsforsikringer og sundhedsordninger.

 

Dansk behandler forbund

Dansk Behandlerforbund er en godkendt tværfaglig brancheforening for behandlere og skoler indenfor sundhedspleje under skat, sundhedsstyrelsen og styrelsen for patientsikkerhed.

Dansk Behandlerforbund er klientens tryghedsgaranti for en etisk behandlingsstandard og synlig uddannelsesstandard.